Kennismakingsworkshop Snailmail - door Christine Quist

Datum: 09 oktober 19:30
Categorieën: creatieve workshop

"Echte post is zoveel leuker!"

Iedereen vindt toch graag fijne post op de mat of in de bus?! Of het nu een mooie kaart is, of een leuke brief. 
Hou jij van knutselen?
Hou jij van schrijven?
Hou jij van creatief bezig zijn?
Hou jij van persoonlijke aandacht geven?
Dan is deze workshop iets voor jou!

Wat is precies snailmail?
Letterlijk vertaald betekent snail mail 'slakkenpost'. Het is de post die nog echt in je brievenbus wordt bezorgd - dus trager dan e-mail - maar dan alleen leuke post! Sinds we allemaal op social media zitten, komt vrijwel alles binnen via de computer. Op je deurmat vind je hooguit nog rekeningen en andere niet-zo-gezellige-post.
Weet je nog hoe leuk het vroeger kon zijn iets uit je brievenbus te halen?
Snailmail is zoiets als je vroeger stuurde naar je beste vriendin, een leuke brief, misschien met wat droedels. Maar dan nu nog veel leuker! Je schrijft een brief of kaart met de hand en versiert hem met de mooiste dingen. En je maakt er een mooie, kleurige, heel persoonlijke envelop bij. Misschien stop je er zelfs een klein cadeautje in. Helemaal op de ontvanger afgestemd.
Dat is toch véél leuker dan die rekeningen en de blauwe enveloppen op je deurmat?

In deze kennismakingsworkshop laat Christine Quist je kennis maken met snailmail. Ze laat je veel voorbeelden zien en je maakt natuurlijk je (eerste) eigen snailmail. 
Na je aanmelding ontvang je tijdig een e-mail met tips over wat je kunt meenemen om een snailmail te maken (denk aan theezakjes, washi-tape, stickers, etc.).

Bij voldoende belangstelling start Christine een cursus in Winterdijk30b, op een tijdstip (avond of zaterdag) in overleg.

In het Atelier hangen vanaf 1 mei voorbeelden. Kom gerust kijken!


copyright 2018 Atelier Winterdijk30b  |  website: hoofzaak